Docent piano

Mijn naam is Linda Imara-Smit. Ik ben geboren op 10 mei 1969 in Elburg en ik woon momenteel met veel plezier in Zwolle-Zuid.

docentMuziek speelt voor mij een hele belangrijke rol in mijn leven en vormt ook een rode draad door mijn leven.

Ik ben begonnen met pianospelen toen ik 6 jaar oud was. Mijn enthousiasme voor de piano (muziek!) groeide naarmate ik ouder werd en uiteindelijk ging ik studeren aan het Conservatorium in Zwolle. In 1997 behaalde ik met veel succes mijn diploma tot Docerend Musicus Piano (Klik hier).

Gedurende mijn opleiding gaf ik al met veel plezier les aan volwassenen en kinderen en ik gaf daarbij ook stagelessen op de muziekschool in Meppel en interne stagelessen op het Conservatorium in Zwolle. Daarnaast gaf ik pianolessen op een privémuziekschool in Hasselt en Genemuiden.

Naast het lesgeven heb ik samengewerkt met diverse solisten waaronder zangers, cellisten, violisten en gitaristen. Ik heb o.a. begeleid bij diverse uitvoeringen, bij liedprojecten en ‘Masterclass’ voor cellisten.

Met veel plezier heb ik een aantal jaren een gemengd koor begeleid en stond ik als dirigente/pianiste voor een kinderkoor. Als begeleidster van de koren en ook als soliste, heb ik verschillende uitvoeringen verzorgd in o.a. bejaarden- en verzorgingshuizen en kerkdiensten.

Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren lesgegeven aan de Muziekschool Zwolle-Zuid.

Van september 2014-2015 ben ik als pianodocente verbonden geweest aan de Muziekschool (Centrum van de Kunsten) in Heeten.

Sinds 2011 ben ik begonnen met Manuela Pianolespraktijk en heb ik mijn lespraktijk aan huis.

Graag wil ik mijn verworven kennis en ervaring overbrengen naar mijn leerlingen. Ik hoop mijn leerlingen te raken met de liefde die ik heb voor muziek en dan vooral als het gaat om de diepte van de muziek! Even belangrijk daarbij vind ik de vreugde, die het muziek maken je kan schenken!!

Pianoles in Zwolle